2018. november 5.

Úristen! Ugye tudjátok, hogy még IDÉN jön az Outlander sorozat 5. kötete? 
Ééééés... ugye láttátok, hogy már borító is van a könyvmolyképző oldalán a könyvhöz??

Annyira szép.....

Annyira váááárom.....

Annyira várom, hogy ára legyen és végre rendelhető legyen, és olvashassam végre a folytatást, hogy az elmondani se tudom.


Fülszöveg:
EGY BÁMULATOS KALAND, AMI PRÓBÁRA TESZI A SZÍVET, MÉRLEGRE TESZI A LELKET ÉS MEGMÉRI A SZELLEMET… NYELVEZETE FRISS, GAZDAG LEÍRÁSOK TARKÍTJÁK, A TÖRTÉNET PEDIG CSELEKMÉNYDÚS… MAGÁBA SZIPPANT! (CNN.com)

A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet.

Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek.

A lángoló kereszt egyszerre szívbemarkoló, letehetetlen, a legapróbb részletekig történelmileg hiteles és süt belőle a szenvedély.

Csillagvirágszál könyvbirodalma . 2017 Copyright. All rights reserved. Designed by Blogger Template | Free Blogger Templates